Ta bort album
Ta bort ett mediealbum tillsammans med alla foton och videor i det — permanent och oåterkalleligt. Ladda ner viktigt innehåll innan dess.
Web
Medien›···›Album löschen
Den här funktionen finns bara på webben.
Behörighet krävs: Mediealbum – Ta bort album & media
Vad är detta?
Med Ta bort album tar du bort ett album permanent, tillsammans med alla foton och videor i det. Det går inte att ångra.
Så tar du bort ett album
- Klicka på "Media" i sidopanelen.
- Öppna menyn ··· på albumets kort (eller menyn ··· högst upp i det öppnade albumet) och välj "Ta bort album".
- Bekräfta frågan "Radera albumet?" med "Ta bort album".
- Albumet och alla media tas bort direkt.
Att kontrollera innan du tar bort
- Finns det media du vill behålla? → Ladda ner det först med "Ladda ner alla".
- Ska bara en del bort? → Ta bort enskilda media istället för hela albumet.
Behörighet
Du behöver Ta bort album & media. Som standard har administratörer och moderatorer det.
Tips
- Ladda ner de viktigaste medierna innan — borttaget är borttaget.
Vanliga frågor
Kan jag återställa ett borttaget album?▾
Nej. Borttagna album och deras media är permanent borttagna. Säkerhetskopiera viktigt innehåll innan, till exempel med "Ladda ner alla".
Kan jag bara ta bort enskilda media istället för hela albumet?▾
Ja. Öppna albumet, klicka på mediet och välj "Ta bort" — albumet finns kvar med det övriga innehållet.
Kan jag ta bort ett album i appen?▾
Nej, du tar bort album på webben.
Fortfarande en fråga? Fråga AI-hjälpboten.
Klicka på hjälpknappen nere till höger och ställ din fråga.